Klar?

Starteriet

Det er aldrig for tidligt at starte

Facebook

Virksomhedsform?

Der er mange måder at drive virksomhed på. Udfordringen til at starte med består i at finde den måde, som passer bedst til netop din virksomhed. Et af de vigtigste områder du skal overveje er, hvordan du ønsker at hæfte, hvis alting driller og du pludselig bliver nødt til at lukke din virksomhed eller hvis du går konkurs.

Okay ..Helt ærligt, så kan det her afsnit godt være rimelig kedeligt og pænt svært at fatte for alle. Vi skal prøve at forklare det så godt som muligt. Hæng på.

Vurdér virksomhedsform

Din virksomhed kan nemt udvikle sig i en retning, du slet ikke havde forudset. Det er her den virksomhedsform, som du har valgt, får betydning.

Måske opdager du pludselig, at det giver bedst mening med en anden virksomhedsform. Derfor er det en god idé løbende at vurdere virksomhedens struktur. Så du skal ikke være bange for at vælge forkert virksomhedsform, da du sagtens kan ændre den alt afhængig af hvordan din forretning udvikler sig med tiden.

Start nu!

Bum ..Nu er du igennem vores Business Booster. Du er nu klar til at starte din egen virksomhed og skrive iværksætter på CV’et!

Gå ind på Virk.dk og opret din virksomhed.

Når du vælger virksomhedsform

Der er forskellige ting du skal tænke på, når du vælger virksomhedsform:
• Risikofaktorer
• Marked
• Branche
• Ejerforhold
• Planlægning af skat
• Hæftelse – Økonomisk ansvarlig

Læs om de forskellige her:
Virksomhedsformer

Snak med andre iværksættere i UngIværks facebookgruppe, og bliv klogere på dit valg af virksomhedsform.

UngIværk